wajib klik!

Saturday, 5 November 2011

MBO @ Citta Mall

Ok. here a info that I get from the customer service at Citta Mall. Or is it customer care? Oh. Maybe customer engineer. No..NO… itu Lyn Luna punya job!




Since Citta Mall adalah mall yang paling dekat dengan rumah I so I excited bila nampak bunting MBO dekat situ. I dah pernah singgah Citta Mall sekali dulu dan I pusing-pusing still tak nampak bayang MBO. Masa tu Citta Mall baru buka. Siap ada free cotton candy untuk kanak-kanak tapi I dengan muka tak malu pergi la Q sekali. Lepas tu berebut-rebutlah I dengan partner I cotton candy tu. Suruh beratur tak mau. Makan je mau.



Then, few week later iklan MBO tu dah tak ada. My partner kata diorang tak jadi bukak la tu kot. Kot la kan. mana nak tau.



Tapi, tak lama lepas tu, ada balik iklan tu. I terfikir. Oh, maybe aritu dia cabut iklan tu sebab tak siap lagi. Then sekarang dia pasang balik sebab dah siap. I yang gelojoh ni cepat-cepat bagitahu partner i. semangat ni. Nak minta dia belanja i tengok wayang.



Jadi, di suatu ahad yang hujan kami pergilah ke Citta Mall. Jejak je kaki kat lantai Citta Mall tu partner i dah bising. Kata i tipu dia lah. Mana ada MBO. Sebelum kami bertekak dengan lebih ganas I pura-pura lalu depan information counter. Dan ajaibnya my partner terus tanya staff dekat situ. Selalu bab tanya menanya ni dia pass kat I.



Jawapan dari staff information counter tu?





MBO akan dibuka errr..alamak I lupa pulak! Sama ada akan dibuka atau siap dibina pada JUNE tahun hadapan. So, 2012 nanti la I dapat merasa tengok wayang dekat mall yang dekat dengan rumah.



See u next year Citta Mall!